Ekonomické nástroje v teórii verejnej politiky - Konečný, Stanislav
Šírka ekonomických nástrojov verejnej politiky, v doterajších prístupoch často prezentovaná len veľmi redukovane. Nástroje využívané verejnou politikou všeobecne, ako aj ekonomické nástroje, využívané v aplikovaných verejných politikách. Využitie poznatkov ekonomických vied, spoločne s metodológiou verejnej politiky. Vnútorná štrukturácia a klasifikácia ekonomických nástrojov verejnej politiky. Kriteriálne nejasnosti v usporiadaní týchto nástrojov.