Is the Current Foreign Trade Policy of the USA a Threat or an Opportunity for the Export of the European Union? - Baláž, Peter
Skúmanie efektu taríf USA na európsky export. Vplyv týchto nariadení na hospodársky rast európskych krajín. Použitie štatistických metód ako lineárny regresný model.