Basic Attention Token and Its Use in Digital Marketing - Červenka, Peter, 1976-
Skúmanie nového trendu v digitálnom marketingu BAT - Basic Attention Token, ktorý obchádza inzerenta prostredníctvom webového prehliadača Brave. Skúmanie tejto novej technológie v digitálnej reklame. Analýza pozitív a negatív.