Tourism and Acculturation: A Study of Slovakia - Fodranová, Iveta, 1959-
Analýza a opis zmien vo fungovaní cestovného ruchu trinástich vybraných miest na Slovensku. Určenie funkčných zmien v mestských oblastiach prostredníctvom Baretjeho a Defertovho indexu.