<The> Online Business Impress Young - Hasan, Jamal
Relevantné informácie o postojoch mladých ľudí k atraktivite firmy v online svete. Poukázanie na rastúci záujem mladých o registráciu webových stránok v slovenskej doméne alebo o výhodnom podnikaní online. Súhrn užitočných krokov a rád pre mladých začínajúcich podnikateľov v online obchode.