Return Spillovers around the Globe: A Network Approach - Lyócsa, Štefan, 1982-
Sledovanie prepojenosti 40 akciových trhov na piatich kontinentoch pomocou denných záverečných cien a spätných prelievaní na základe Grangerovej kazuality. Analýza topologických a časovo premenlivých vlastností vytvorených sietí. Identifikovanie prepojenia akciových trhov.