Aktuálne otázky riadenia znalostí v malých podnikoch na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Prieskum uskutočnený v 89 podnikoch na Slovensku - 58 mikropodnikoch a 31 malých podnikoch, ktorého cieľom bolo zistiť povedomie o problematike znalostného manažmentu a vnímanie dôležitosti jednotlivých faktorov znalostného manažmentu. Výsledky prieskumu. Bariéry znalostného manažmentu.