Strategic Policy Decisions to Improve Competitiveness of Countries by Development of Artificial Intelligence - Hlušková, Tatiana, 1987-
Analýza a komparácia stratégií umelej inteligencie Slovenska, Českej republiky, Nemecka a Číny z hľadiska ich možného vplyvu na konkurencieschopnosť krajiny. Oblasti pôsobenia v stratégiách AI.