Improving Product Quality Through Integration of Management Systems - Karkalíková, Marta
Použitie analytickej metódy na identifikáciu výhod, bariér a dôvodov implementácie manažérskych systémov a ich následnej integrácie na zlepšenie efektívnosti ako konkurenčnej výhody. Výsledky dotazníka potvrdili dôležitosť integrácie systémov riadenia ako jednej z podmienok pre zvýšenie ekonomického potenciálu.