Niektoré špecifiká pri uplatnení daňových výdavkov v praxi - Cígerová, Nadežda
Základné ustanovenia zákona, ktoré vymedzujú preukázateľný daňový výdavok. Všeobecná definícia výdavku. Ilustračné príklady.