Spatial Data of Geographic Information System – a Localization Tool of Retail Units and Understanding of New Tendencies in Consumersʼ Demand - Kita, Pavol
Možnosti využitia priestorových dát geografického informačného systému ako lokalizačného nástroja maloobchodných jednotiek na danom území. Nové tendencie v dopyte spotrebiteľov. Aplikácia priestorových údajov v konkrétnej oblasti.