Consumer Attitudes to Fashion and to Sustainability - Knošková, Ľubica, 1965-
Postoje spotrebiteľov k móde a udržateľnosti, nákupným kritériám a nákupným zvyklostiam. Povedomie spotrebiteľa o environmentálnom vplyve odevného priemyslu.