Comparing Opinions and Values between Arabic and Slovak Cultures - Knošková, Ľubica, 1965-
Výsledky prieskumu zameraného na porovnanie dvoch rôznych kultúrnych segmentov (arabský a slovenský) z hľadiska hodnôt, názorov a postojov. Použitý "Schwartz's Portrait Values" dotazník.