Design License Agreement - Kropaj, Marián, 1983-
Poukázanie na dôležitosť dizajnu licenčnej zmluvy v podnikaní a obchode. Aplikácia tradičných metód vedeckej práce, najmä metóda analýzy, metóda syntézy a porovnávacia metóda.