Institutions and Determinants of Firm Survival in European Emerging Markets - Baumöhl, Eduard, 1982-
Analýza vplyvu kvality inštitúcií na prežitie firiem v 15 európskych rozvíjajúcich sa krajinách. Použitie modelu Coxových pomerných rizík s veľkých súborom údajov o firmách v rokoch 2006-2015.