Favourable Business Environment as a Factor of Business Development - Krošláková, Monika, 1975-
Porovnanie kvality slovenského a českého podnikateľského prostredia (hodnotenie podobných a odlišných znakov). Identifikácia pozície a konkurencieschopnosti daných krajín vo svete na základe kvantitatívnych ukazovateľov.