Health Conscious Food Consumption Behavior in Seniors´ Segment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Skúmanie faktorov prispievajúcich k zdravej spotrebe potravín u starších ľudí. Skúmanie vzájomných vzťahov medzi determinantami súvisiacimi s potravinami a zdravou konzumáciou potravín.