Employment Generated by Domestic Part of Internal Tourism Consumption - Michálková, Anna, 1968-
Zhodnotenie vplyvu cestovného ruchu na zamestnanosť v čiastkových odvetviach cestovného ruchu charakteristických pre Slovenskú republiku ako výsledok spotreby v domácom cestovného ruchu. Použité výsledky satelitných účtov ako základ pre analýzu.