Key Changes in Charter Air Transport on Slovak Market - Novacká, Ľudmila, 1953-
Identifikácia kľúčových zmien v charterovej leteckej doprave a kvantifikácia ich negatívnych následkov na slovenskom trhu. Prienik zahraničných leteckých spoločností na slovenský trh. Prípadová štúdia spoločnosti Smartwings Slovakia.