Positive and Negative Aspects of Work in Knowledge Intensive Business Services - Prváková, Miroslava
Vysvetlenie pojmu KIBS (znalostne intenzívne služby podnikom). Identifikácia pozitívnych a negatívnych aspektov pracovného prostredia v KIBS a hlavných dôvodov fluktuácie pracovných síl vo vybranej spoločnosti KIBS. Výsledky kvantitatívneho prieskumu priniesli návrh na zlepšenie pracovného prostredia pre danú spoločnosť.