Otázky zdaňovania v digitalizovaných obchodných modeloch - Bednár, Viktor
Analýza aktuálnych tendencií vývoja medzinárodného daňového systému z dôvodu meniacich sa obchodných modelov ovplyvnených digitalizáciou. Otázky vyvstávajúce z potreby zaviesť spravodlivý a efektívny daňový systém pre digitalizované obchodné modely a konkrétne kroky smerujúce k ich riešeniu na úrovni EÚ, OECD a na národnej úrovni.