Možnosti obmedzenia extrémistických politických strán v Slovenskej republike - Slovák, Igor
Možnosti obmedzenia extrémistických politických strán v Slovenskej republike pri súčasnom legislatívnom nastavení. Hlavné možnosti štátnej represie prostredníctvom súdnej moci. Možné návrhy de lege ferenda, ktoré by mohli zefektívniť výkon uvedených oprávnení štátu proti extrémistickým politickým subjektom.