Formovanie správnych súdnych konaní vo vybraných krajinách strednej Európy a Ruska: všeobecný prehľad - Zenkovich, Elena
Všeobecná charakteristika právneho inštitútu správneho súdnictva v európskych krajinách ako Poľsko, Slovensko, Česko a Rusko. Historické predpoklady formovania správneho súdnictva a reformáciu administratívnej legislatívy. Niektoré odlišnosti úpravy správneho súdneho konania vo veci správneho trestu.