Evaluation of the Impact of the Free Trade Agreement between the EU and the Republic of Korea and Its Impact on Foreign Trade of the Slovak Republic - Ružeková, Viera, 1957-
Hodnotenie vplyvu platnej dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Kórejskou republikou od roku 2011 na zahraničný obchod Slovenskej republiky. Posúdenie zmien v realizovaných objemoch vývozu a dovozu medzi oboma ekonomikami, zmeny vo vývoze a dovoze komodít podľa komoditných skupín. Zmeny v príleve PZI.