Improving the Business Management Process with Economic Tools - Strážovská, Helena
Analýza obsahu ekonomických nástrojov v podnikateľskom prostredí a ich vplyv na dosiahnutie vysokej úrovne efektívnosti. Použité metódy ekonomickej štatistiky, analýzy, syntézy a porovnania v časovom horizonte.