The Impact of Influencer Marketing on Consumer Behaviour - Žák, Štefan, 1971-
Vysvetlenie hlavných pojmov (influencer, sociálne média, influencerský marketing). Možnosti spolupráce s influencermi. Príklad zo Slovenska. Opis výskumu zameraného na vplyv influencerov na správanie spotrebiteľa.