Foreign-Trade Relations of the Slovak Republic with Western Balkans - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Hodnotenie obchodných vzťahov medzi Slovenskou republikou a západným Balkánom a identifikácia prekážok a perspektív rozširovania vzájomných vzťahov.