Translating Europe 2019 in Bratislava - Štefčík, Jozef, 1976-
Informácia o konaní podujatia Translating Europe 2019, zameraného na budúcnosť prekladateľov, tlmočníkov a poskytovateľov služieb v oblasti cudzích jazykov.