Možnosti interpretácie európskych tradícií v cestovnom ruchu - Litomerický, Juraj
Vysvetlenie hlavných pojmov. Hodnota kultúrneho dedičstva. Tri ciele pre rozvoj potenciálu kultúrneho dedičstva. Algoritmus pre zisťovanie ekonomických prínosov. Nástroje podpory Európskeho kultúrneho dedičstva (EKD). Možnosti ako dostať EKD do povedomia európskej verejnosti a ako kvantifikovať ekonomické prínosy z EKD.