Concept of Energy Poverty in Slovakia - Filčák, Richard
Pozadie energetickej chudoby. Definícia a monitorovanie energetickej chudoby. Opatrenia a hľadanie štrukturálnych riešení. Klasifikácia domácností podľa stavu energetickej efektívnosti. Paradox energetickej chudoby. Možnosti verejných politík. Príklady z praxe. Situácia v SR.