Labour Market Disadvantages Faced by Migrant Workers from Czech Republic, Hungary, and Slovakia in Britain - Přívara, Andrej, 1983-
Výsledky trhu práce v súvislosti s kvalifikáciou migrujúcich pracovníkov z troch krajín (Česko, Maďarsko, Slovensko) v Británii. Analýza je založená na ročných údajoch o populácii za rok 2012. Zistenia ukazujú, že existujú významné rozdiely, ktoré naznačujú možné nevýhody a diskrimináciu, ktorej čelia títo migrujúci pracovníci. Nadmerné kvalifikovanie bolo relatívne vysoké u prisťahovalcov z troch vybraných krajín.