Mapovanie podnikateľského modelu a stratégie startupov v medzinárodnom prostredí - Procházková, Katarína, 1983-
Základný výskum zaoberajúci sa stratégiami a podnikateľským modelom startupov, ktorý sa realizoval v rámci trojročnej etapy zberu dát (2015-2017). Syntéza základných zistení týkajúca sa pôsobenia startupov na zahraničných trhoch - prítomnosť na trhu, geografické pôsobenie startupu, forma vstupu na trh. Zmeny v rámci podnikateľského modelu Canvas. Analýza aktuálnych štúdií a výskumov.