Dodanie tovaru a služby pri použití poukazu od 1. októbra 2019 - Válek, Juraj, 1981-
Novelizácia zákona o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z. z. týkajúca sa dodania tovaru a služby pri použití viacúčelového poukazu. Rozdiely medzi rôznymi typmi poukazov - jednoúčelový a viacúčelový poukaz.