Riadenie zásob ako súčasť logistiky zásobovania - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Problematika a dopady riadenia zásob. Analýza zásob vo výrobnom podniku pôsobiaceho v automobilovom odvetví v kontexte mimoriadnych nákladov na prepravu. Údaje analyzované za obdobie rokov 2015-2017.