Determinants of Export and Import Functions in the EU Member Countries - Mirdala, Rajmund
Prehľad empirických štúdií o agregovanom a dezagregovanom zahraničnom obchode. Analýza v členských krajinách EÚ / Eurozóna. Metódy odhadu dynamického panelového modelu ARDL.