Internet as a Tool of Enterprise's Interaction with Institutions, Business Partners and Customers - Research in Presov Region - Bartóková, Ľudmila
Jedným z kľúčových faktorov hospodárskeho rozvoja je v súčasnosti schopnosť zhromažďovať a využívať informácie. Rýchly vývoj v tejto oblasti mení spôsob fungovania podnikov a zvyšuje dopyt po IT zamestnancoch. Väčšina podnikov rýchlo prijíma nové technológie, ktoré rovnako prinášajú nové spôsoby podnikania a nových kanálov komunikácie so zákazníkmi a obchodnými partnermi. Interakcia s orgánmi verejnej moci alebo bankami je ďalším príkladom využívania informačných a komunikačných technológií v podnikovej prevádzke. Skúmanie spôsobov využívania informačných a komunikačných technológií na slovensku, presnejšie v prešovskom kraji.