Market Structure and Financial Stability of Banks in Central and Eastern European Countries: does Concentration Matter? - Karkowska, Renata
Analýza vplyvu trhovej štruktúry na finančnú stabilitu v bankovom sektore v krajinách strednej a východnej Európy s osobitným dôrazom na zmenu koncentrácie a podiel zahraničného kapitálu v období 1999 - 2015.