K používaniu neštandardizovaných [psychodiagnostických] metód v personálnom manažmente - Szarková, Miroslava, 1951-
Charakteristika neštandardizovanej metódy MBTI z hľadiska potrieb personálneho manažmentu. MBTI - Myers Briggs Type Indicator - zameranie, výhody, nevýhody, riziká a limity. Typológia osobnosti MBTI.