Interkulturelle Kommunikation - Thema unserer Zeit - Helmová, Milena, 1954-
Aktuálne výzvy medzikultúrnej komunikácie v súčasnej dobe. Kompetentné medzikultúrne správanie v globálnom kontexte. Analýza interaktívnych kompetencií pre medzikultúrnych komunikátorov.