Rešenija problemy kommivojažëra s ispoľzovanijem informacionnych technologij i iskusstvennogo intellekta - Brezina, Ivan, ml
Problém obchodného cestujúceho ako jeden z najznámejších optimalizačných úloh. Praktický príklad riešenia problému obchodného cestujúceho s využitím informačných technológií a umelej inteligencie.