Resocializace má mnoho podob - Krištofíková, Klára
Pojmy socializácia a resocializácia. Programy resocializácie a vzdelávania v nápravno-výchovných zariadeniach. Zamestnávanie väzňov na manuálne práce. Motivácia firiem k zamestnávaniu väzňov v Nemecku. Reedukačné programy.