Democracy, Lobbying and Economics - Žák, Milan
Lobing ako demokratický prostriedok presadzovania záujmov. Lobing v súčasnej ekonomickej teórií. Použite jednoduchých grafických modelov a SWOT analýzy. Úloha vlády v definovaní lobingu a vymedzení pravidiel.