Geographic Information System as the Foundation of Support Decisions of Managers of Territorial Authorities and Businesses in Food Distribution - Kita, Pavol
Možnosti využitia veľkých dát na Slovensku. Využitie priestorových údajov v geografickej lokalizácii maloobchodných jednotiek na území hlavného mesta Slovenska - Bratislavy. Veľké dáta (Big Data) ako produkt moderných geografických informačných systémov. Údaje o maloobchodných jednotkách ako požiadavka geografických informačných systémov miest a územných samospráv, ako aj podnikov.