Implementation of Management Systems as an Important Environmental Factor within the European Market - Karkalíková, Marta
Dobrovoľné nástroje používané na zavedenie účinného systému, za účelom usmerňovať dôležité environmentálne aspekty a dodržiavať právne požiadavky a nariadenia. Výskum a identifikácia výhod, konkurencieschopnosti podnikov na európskom trhu vyplývajúcich z implementácie systémov environmentálneho manažérstva. Sledovanie zodpovedného environmentálneho správania a podmienok pre všeobecne bezpečnú prevádzku.