Home office není den volna navíc - Dvořák, Jan
Možnosť pracovať z domu ako jeden z najžiadanejších benefitov. Čo vyžaduje home working. Dôležitosť komunikačných schopností pracovníkov. Videokonferencie ako vhodné riešenie. Zásadné plánovanie. Bezpečné ovládanie techniky.