Economics of Productive Consumption as an Offshoot of Main Currents of Economic Theory - Valenčík, Radim
Ekonómia produktívnej spotreby (EPC) ako relatívne nový a perspektívny smer ekonomickej teórie, ktorý reaguje na súčasný rozmach služieb spojených s nabobúdaním, uchovaním a uplatnením ľudského kapitálu. Podstata EPC vrátane otázky, v čom a ako presahuje súčasné neoklasické ekonomické paradigma.