Analysis of Slovak Consumers' Opinion on Functional Foods - Lacková, Alica
Analýza dostupnosti funkčných potravín na slovenskom trhu a názor spotrebiteľov na nich. Realizácia prieskumu na danú problematiku. Porovnanie s vyspelými krajinami.