Využívanie trustov a nadácií pri správe majetku: porovnanie Malty a Panamy - Ištok, Michal
Porovnanie náležitostí založenia trustu a súkromnej nadácie na Malte a v Paname a porovnanie nákladov, ktoré s tým súvisia.