Zásada zákazu zneužitia práva v deliktných vzťahoch - Novotná, Marianna
Zásada zákazu zneužitia práva ako osobitného prípadu konania v rozpore s dobrými mravmi v deliktnom práve. Dobré mravy ako metaprávny korektív v deliktnom práve. Šikanózny výklad práva a jeho práve následky.