Populační vývoj v České republice v roce 2018 - Křesťanová, Jana
Základné ukazovatele demografického vývoja (2008-2018). Počet obyvateľov a zloženie obyvateľstva podľa veku a rodinného stavu. Obyvateľstvo vo veku 15 a viac rokov podľa rodinného stavu. Počet uzavretých manželstiev, rozvodovosť, pôrodnosť a plodnosť, úmrtnosť. Zahraničná a vnútorná migrácia.